GB

Grădina Botanică Națională(Institut) "Alexandru Ciubotaru"

Ceremonia de nominalizare a câștigătorilor și decernarea premiilor în cadrul Concursului Național, Ediția I „Natura în ochii copiilor”

 
Miercuri, 1 iunie 2016, de Ziua Internațională a Copiilor, cu începere de laora 10:00, la Grădina Botanică (Institut) a Academiei de Științe a Moldovei (str. Pădurii, 18) va avea loc Ceremonia de nominalizare a câștigătorilor și decernarea premiilor în cadrul Concursului Național, Ediția I „Natura în ochii copiilor”, dedicat aniversării a 70-a de la instituirea primelor instituții de cercetare și a 55-a de la fondarea Academiei de Științe a Moldovei.
 
La concurs sunt prezentate peste 520 lucrări, creații care reflectă imaginația copiilor, dar și clipa inspirației, demonstrează cunoașterea și cultivarea atitudinii pozitive pentru natura ce ne înconjoară.
 

Evenimentul este organizat de către Grădina Botanică (Institut) a Academiei de Științe a Moldovei.

Vă invităm să sărbătorim Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a marca cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria. Ce poate fi mai frumos decât aprecierea, sprijinul și dragostea pentru cele mai inocente ființe – copiii.