GB

Grădina Botanică Națională(Institut) "Alexandru Ciubotaru"

Grădina Botanică Națională (Institut) “A. Ciubotaru” vă invită la Târgul de Florii

Grădina Botanică Națională (Institut) “A. Ciubotaru” vă invită la
Târgul de Florii
Pe data de 13 aprilie 2019, în ajunul Floriilor și a Sfintelor Sărbători de Paști, Grădina Botanică va găzdui Târgul de Florii- un târg complex, cu oferte speciale pentru toți doritorii și iubitorii de a achiziționa flori după gusturile, capriciile si posibilitățile fiecăruia.
În tradiția ortodoxă, cu o săptămână înainte de Paști, se sărbătorește Duminica Floriilor, care poartă amprenta unor obiceiuri, cum ar fi amenajarea grădinilor și caselor cu flori. În acest context, GBNI oranizează Târgul de Florii, care va oferi o gamă variată de plante ornamentale, medicinale, aromatice, condimentare, exotice, arbori și arbuști decorativi, suculenți, cactuși, compoziții, material săditor, semințe, precum și consultanță, sfaturi utile.
La Târg veți putea procura meșteșugării populare, vase, biohumus, ghivece, accesorii, obiecte de artizanat. Prezenți vor fi producători și distribuitori de produse alimentare.
Sunt invitaţi să participe la această manifestare, cu flori şi aranjamente florale specifice sezonului, producătorii locali şi din alte regiuni ale țării.
Activitatea de exponare și vânzare se va desfăşura în microexpoziția grădina de piatră „Rocariu”, în imediata apropiere de Intrarea Centrală de pe strada Grădinii Botanice.
Cererile de participare se pot depune la sediul instituţiei.
Telefon de contact: 022-55-04-43,079999332, 069273394,
e-mail: mcoltun@mail.ru
Vă vom crea o atmosferă de vis și o bună dispoziție.
La Târgul de Florii - 2019 veți beneficia de prețuri speciale!
Programul târgului: 13 aprilie; orele 10.00 - 18.00.

 

 

imagini: